Ovako se, gospodo, ne radi: Taksisti blokirali ulice, ni HITNA POMOĆ ne može da prođe!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

02.10.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protesti taksista zbog kojih već treći dan vlada kolaps na ulicama Beograda, prouzrokovali su nezadovoljstvo kod građana koji kasne na posao jer saobraćaj stoji na gotovo svim frekventnim saobraćajnicama.

RepublikaFoto: Tanjug/B. STEKIĆ
Taksisti blokirali grad

Velike poteškoće u radu imaju i ekipe Hitne pomoći. Kako su iz ove službe rekli, i njihovim vozilima je teško da se probiju kroz grad.

- Poziva je mnogo, a zbog protesta taksista ovih dana imamo ozbiljne probleme. Naša vozila se otežano kreću zbog zastoja na ulicama i to stvara velike probleme našim ekipama - rekli su  iz Hitne pomoći.

Na društvenim mrežama osvanuli su i snimci koji potvrđuju ove tvrdnje, a na kojima se vidi kako ambulantna kola ne mogu da se probiju kroz zakrčene ulice prestonice.

 

 

Nije problem, naime, kada kola Hitne pomoći dođu do samih taksista, koji ih bez pogovora redom propuštaju, već u delovima gde se druga vozila nalaze jednostavno zarobljena na ulicama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading