Direktor JP "Putevi Beograda": Navikli smo na laži N1, šta drugo očekivati od takve televizije?

Autor: Republika

Vesti

02.10.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor JP "Putevi Beograda" Slaviša Živković izjavio je danas da se rekonstrukcija Skadarlije obavlja u pet faza, a da su do sada završene samo tri.

RepublikaFoto: Promo foto
Skadarlija

Živković je u izjavi Tanjugu naveo da je u prvoj fazi zamenjena kaldrma u delu Skadarske, od Ulice Strahinjića Bana do Gospodar Jevremove.

- Neverovatno je koliko je TV N1 slagala u jučerašnjem prilogu o Skadarliji! Kaldrma je zamenjena i u delu ulice od Simine do Despota Stefana, da bi bila zatvorena Ulica Strahinjića Bana od Francuske do Skadarske i pretvorena u trg. Skadarska je uređena i na delu od Strahinjića Bana do Džordža Vašingtona - naveo je Živković.

Kako kaže, rekonstrukcija kaldrme od Simine do Gospodar Jevremove, kao i trotoara od Gospodar Jevremove do Strahinjića Bana, počeće u aprilu naredne godine.

- Na jesen 2020. godine, u petoj fazi, biće rekonstruisana i pretvorena u pešačku ulicu Gospodar Jevremova od Francuske do Skadarske - ističe Živković.

RepublikaFoto: Promo foto

- Ove faze rekonstrukcije su dogovorene sa ugostiteljima kako bi se Skadarlija uređivala, a oni mogli da rade. Tokom 2020. i 2021. godine biće uređene fasade u Skadarskoj ulici - rekao je on.


Živković je naveo i da je televizija N1 u jučerašnjem prilogu, u kojem je ocenjeno da je kaldrma u Skadarliji u lošem stanju, snimala kaldrmu postavljenu 1967. godine i da je predstavila kao novu.

- Da je novinar ove televizije sve ovo proverio ne bi N1 juče lagao. Ali šta da očekujemo od televizije koja je svojevremeno izmišljala da je Skadarlija asfaltirana - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading