NE PROPUSTITE: Festival slatkiša u Knez Mihailovoj

Autor: Tanjug

Vesti

17.09.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Slatki“ festival humanitarnog karaktera pod nazivom "Najslađi ukusi Beograda 2019" biće održan po prvi put u našem glavnom gradu.

Foto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Festival slatkih specijaliteta, čokolade, sladoleda i konditorskih proizvoda koji na jednom mestu okuplja najbolje brendove Beograda i Srbije - od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova koji već decenijama pune rafove naših marketa održaće se u Knez Mihailovoj ulici, uz podršku Grada Beograda i Turistkičke organizacije Beograda.

 

 

U festivalskoj ponudi, raznim degustacijama i radionicama, koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta, moći će da uživaju sve starosne kategorije, a pre svega naši najmlađi sugrađani, deca predškolskog i školskog uzrasta.

Pored zabavno-edukativnog, festival će imati i humanitarni karakter. U saradnji sa izlagačima na kraju festivala, slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading