Kolaps na Pančevcu: Ako možete, izbegnite ovaj deo Beograda

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

13.09.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog petka poslepodne, osim standardnog saobraćajnog špica karakterističnog za poslednji radni dan u nedelji, na gužve u saobraćaju utiče i zatvaranje centra grada zbog generalne probe svečanosti povodom promocije najmlađih oficira Vojske Republike Srbije, koja će se večeras održati na Trgu Nikole Pašića, te su u većem delu prestonice veliki zastoji u saobraćaju.

RepublikaFoto: naxi taxi/printscreen
Izbegavajte Pančevac

- Stravične gužve su u celom gradu, povećana je frekvencija saobraćaja na Brankovom mostu i Gazeli, dok je na Pančevačkom totalni zastoj u oba smera - kažu za "Blic" iz Žutog taksija.

Dodatne gužve na Pančevcu izazvala je i saobraćajna nezgoda, zbog koje je zatvorena jedna traka mosta u smeru ka Pančevu.

Zbog najavljenog zatvaranja dva veoma prometna "magistralna pravca" Kneza Miloša - Takovska i Bulevar kralja Aleksandra - Trg Nikole Pašića - Dečanska, vozači su se okrenuli alternativnim pravcima od Slavije preko Beogradske ulice, od Bulevara kralja Aleksandra i Ruzveltove do Bogoslovije, kao i potezu od Karađorđeve ulice pored Kalemegdana, što je rezultiralo velikim gužvama na ovim saobraćajnicama.

- Saobraćaj se sporije odvija i u Karađorđevoj ulici, na potezu ka Slaviji, a zastoji su i kod Bogoslovije, dok je na auto-putu frekvencija saobraćaja nešto manja, ali su i na ovom putu velike gužve - dodaju iz ovog taksi udruženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading