Evo kada će biti pušten saobraćaj od ulice Starine Novaka do Takovske!

Autor: Republika

Vesti

11.09.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj u Ulici 27. marta, od Starine Novaka do Takovske, biće pušten 15. septembra, najavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Očekuje se, rekao je Vesić, da do kraja septembra ili u prvim danima oktobra bude pušten saobraćaj u Ulici kraljice Marije, na potezu od Ruzveltove do Starine Novaka, čime će čitav deo od Ruzveltove do Takovske biti rekonstruisan.

Radovi se, istakao je, uveliko izvode u delu od Takovske do Bulevara despota Stefana.

- Nastavljamo da radimo Džordža Vašingtona, pa Dušanovu ulicu sve do nekadašnjeg Tadeuša Košćuška. To će sve trajati do kraja ove godine kada će sva četiri bulevara biti završena - dodao je Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Kada je reč o izgradnji nove autobuske stanice u Bloku 42, istakao je da je plan da se do kraja godine uradi kompletan stanični plato, dok bi do kraja sledeće godine trebalo da bude završena izgradnja nove autobuske stanice, zajedno sa pratećim objektima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading