Da ne ostanete gladni i žedni: Evo koje su cene hrane i pića na Bir festu!

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

17.08.2019

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omiljena muzičko-pivska manifestacija Bir fest uveliko se zahuktava na Ušću, a već prvog dana, kada je broj posetilaca premašio 80.000, moglo se predvideti i probijanje rekorda do kraja! S obzirom na to da je počeo sa jednim danom zakašnjenja, zabava se nastavlja i u ponedeljak!

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Tokom pet dana svi će uživati u stotinu besplatnih koncerta. Za provod jedne porodice potrebno je imati nekoliko hiljada dinara.

Više od sto različitih vrsta piva privlači i veliki broj pivopija, a cene su ove godine malo jače, te je potrebno izdvojiti za domaće pivo od 200 dinara naviše, dok je za strano ipak neophodno dati 300 dinara. Ono što posebno privlači pažnju jesu štandovi s hranom, gde je zaista veliki izbor ali, kako kažu posetioci, ima klope za svačiji džep.

Naime, obična pljeskavica košta 300 dinara, vešalica je duplo skuplja, a jedna kobasica čak 500 dinara. Za one kojima je ipak previše toliko da izdvoje, može da se nađe pica za 130 dinara ili palačinke za 250. Kao i uvek, štandovi sa slatkišima i krofnicama okupirani su decom i tinejdžerima.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Ove godine sve se može plaćati kešom, a ukoliko se ipak odlučite za kartice, dobija se i popust.

Posebna poslastica, kao i svake godine, za niži uzrast, ali i za starije, svakako je luna-park, gde se mogu dobro provesti u pauzama između omiljenih bendova.

Na Ušću su prvi put postavljene čak četiri bine, a na nekima od njih imaju prilike da nastupaju i mlađi bendovi koji tek treba da se afirmišu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading