Kako će da izgleda Trg Nikole Pašića? Evo šta će biti sa fontanom i spomenikom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.08.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Trg Nikole Pašića će biti rekonstruisan, ali ni fontana ni spomenik neće biti uklonjeni, tako da će ova mesta biti ponos našeg grada nakon završetka radova" - obećao je pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Trg Nikole Pašića

On je za TV Prva istakao da će 1. septembra biti završeni radovi na Trgu republike, kao i da se u saobraćaj pušta i Karađorđeva i Topličin venac.

- Pripremo i servis "Vrabac" za kretanje po centru grada sa specijalnim ekološkim vozilima koja su stigla. Naravno, imaćemo i probne vožnje i sve ono što je neophodno da se ovaj servis stavi u funkciju. GSP će upravljati celim sistemom, znači vozači GSP-a će voziti vozila "Vrapca". I ja se nadam da će "Vrabac" od 1. septembra u punom kapacitetu početi da funkcioniše - kazao je Mladenović i dodao da je ovaj servis besplatan.

Pomoćnik gradonačelnika je naglasio da je važno da Beograd uređuje svoje trgove i da se radi na trgovima koji će biti reprezenativni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading