Je l' moguće? Vlasnici lokala u Knezu raskopali ulicu da bi se prikačili na struju, ali im gradske vlasti stale na put

Autor:

Vesti

07.08.2019

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahatost vlasnika lokala u Knez Mihailovoj nema granica. Nakon što su gradske vlasti sprovele akciju isključenja nelegalno priključenih na elektro mrežu, pronađeni su vlasnici koji su raskopali centralnu gradsku ulicu ne bi li se priključili na sistem. Međutim, revnosnim gradskim službama ovo nije promaklo te su ih isključili sa mreže.

Foto: facebook.com/Goran Vesić
Neverovatan način da se krade struja

Zamenik gradonočalnika Goran vesić o ovoj akciji gradskih vlasti obavestio je javnost na društvenoj mreži fejsbuk. 

On je na svom profilu napisao:

- Završena je prva faza zajedničke akcije Grada Beograda i Elektrodistribucije u okviru koje smo uklanjali nelegalne kablove za struju i divlje priključke za frižidere za prodaju sladoleda i letnje bašte.

Poslednja dva dana uklanjali smo nelegalne priključke sa stubova javne rasvete. Uklonili smo preko 5 kilometara nelegalnih kablova, koje je postavilo 51 pravno lice, koje je kralo struju. Oni se, lepo, nelegalno zakače za stub javne rasvete, kradu struju koju plaćaju svi Beograđani i tako prave posao.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

A nakon toga besno reagovao na pojavu da su pojedini vlasnici lokala u Knez Mihailovoj ulici raskopali "kocke" kako bi krali struju:

- Danas smo otišli korak dalje. Verovali ili ne pojedini vlasnici lokala raskopavali su noću Knez Mihailovu ulicu i ISPOD KOCKI POSTAVLjALI NELEGALNE KABLOVE ZA STRUJU!? I posle se pitamo zašto kocke u Knez Mihailovoj nisu bile stabilne! Zamislite taj bezobrazluk! Da nekome padne na pamet da raskopa Knez Mihailovu ulicu da bi nelegalno postavio kablove! Uklonili smo danas oko 500 metara kablova sa četiri velike lokacije. Ti kablovi su vodili do dve kućice za kokice, četiri frižidera za sladoled i dve bašte! Protiv svih vlasnika biće podnete krivične prijave za krađu struje i tužba za naknadu štete od Grada Beograda za nelegalno raskopavanje ulice.

 

 

Ovakve akcije koje sprovode gradske službe predstavljaju dokaz da se sadašnja vlast u Beogradu brine za svoje građanje. Više nikome neće biti dozvoljeno da uzurpira javni prostor u Beogradu kao i da čini štetu građanjima. Akcija rušenja bespravno podignutih objekata i seča nelegalnih priključaka su samo početak žestokog obračuna sa parazitima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading