(VIDEO, FOTO) Rešena misterija: Beograđani su primetili neobičnu "maglu", evo o čemu je zapravo reč

Autor:

Vesti

20.07.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđani su pre dve noći primetili "misterioznu maglu" prvo na Adi Međici, potom i u Bloku 45, a neki su odmah podelili snimke i fotografije ove pojave na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Odmah su počela nagađanja o čemu je reč, a opisi celog događaja su od objave do objave bivali sve dramatičniji. Neki su pojavu dima u Bloku 45 uporedili sa "katastrofom u Černobilju".

 

 

Neki su pokušali da razuvere "teoretičare zavere" da je u pitanju samo zaprašivanje komaraca na Adi Međici, ipak drugi su ostali u ubeđenju da se tu nešto sumnjivije dešava.

U komentarima na društvenim mrežama neki su pisali da dim na Savi uopšte ne podseća na uobičajeno zaprašivanje komaraca već je vrlo gust i ima izrazito neprijatan miris te je kod jedne osobe izazvao povraćanje.

 

 

Slična situacija zabeležena je i sinoć, ali na drugom kraju grada - u Mirijevu.

- Ovo je oblak dima koji je zahvatio Mirijevo 4. Na snimku je još i proređeno kako je bilo do pre pet minuta. Ceo stan je u oblaku dima. Ja ovo nikad nisam videla. Automobili se bukvalno nisu videli od toga. Da li neko zna o čemu se radi - upitala je jedna Beograđanka na Fejsbuku.

Dilema je razrešena nešto kasnije kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak, upravo iz Mirijeva, na kojem se vidi zaprašivanje komaraca. Ipak, čini se da nikad nije bilo ovako intenzivno, odnosno vidljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading