(FOTO) Gradsko stambeno i Vesić na terenu naišli na nelegalno priključivanje kablovske i interneta!

Autor:

Vesti

18.07.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je u Drinčićevoj 6 porodicu Živorada Jovanović koji je posle isključenja struje zbog neplaćenog računa otkrio da je SBB već 10 godina priključen na njegovu elektroinstalaciju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić na terenu

Tom prilikom "Gradsko stambeno" naišlo je na nelegalno priključivanje kablovske televizije i interneta na elektro instalacije koje pripadaju vlasnicima posebnih delova stambene zgrade.

- Mi ćemo kao grad Beograd pozvati sve građane da provere da li im se još neko prijavio na struju i onda ćemo im predložiti da podnesu krivične prijave, kao što će gospodin Jovanović podneti krivičnu prijavu protiv SBB - rekao je Vesić. 

U obaveštenju koje je ovo preduzeće izdalo stoji da je ovakav vid priključivanja opasan po bezbednost stanara naročito ukoliko je izveden na neadekvatan način van okvira strukture, što se desilo u ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rada

19.07.2019 14:35

Isecite te kablove.