Stanovnici Zemuna i Čukarice sutra BEZ VODE, a zbog radova u Zemunu od 22. jula IZMENJEN I REŽIM SAOBRAĆAJA

Autor: Blic

Vesti

16.07.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici opština Čukarica i Zemun, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u četvrtak, 18. jula, biće bez vode. Takođe, u Zemunu će doći i do izmene režima saobraćaja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako saopštili iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", u ulicama Praškoj, Udbinskoj, Nedeljka Čabrinovića i Orfelinoj, vode neće biti od 8.30 do 18 sati. Istog dana, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u Šilerovoj ulici.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Režim saobraćaja biće izmenjen u raskrsnici ulica Prvomajske i Gornjogradske, a izmena se odnosi na period od 22. do 28. jula. 

Takođe, zbog radova koje izvodi JKP "Beogradske elektrane", za saobraćaj je zatvoren deo Ulice Živka Davidovića, od Gusinjske do Luneta Milovanovića, dok je u Gusinjskoj, na uglu sa Živka Davidovića, režim saobraćaja izmenjen. Izmena traje do 30. jula, navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading