Oglasio se Vesić povodom obilnih padavina! Evo kakva je situacija na levoj obali Dunava

Autor:

Vesti

07.07.2019

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve gradske službe su u pripravnosti zbog padavina na teritoriji grada Beograda, objavio je večeras zamenik gradonačelnika Goran Vesić, navodeći da je situacija na levoj obali Dunava za sada stabilna, a nivo vode u crpnim stanicama nizak tako da za sada nema problema.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Vesić je na svom Fejsbuk profilu naveo da se očekuje oko 25 litara po metru kvadratnom, najviše na teritoriji Čukarice, Obrenovca i Lazarevca.

JKP Vodovod i kanalizacija poslao je tri cisterne tipa "voma" za odgušivanje kanalizacije u Poenkarevu, naselje Šangaj u Zemunu i Diznijevu ulicu u Borči, dodao je Vesić.

Vesić: Pregledana 82 autobusa, u 14 nije radila klima

Vesić je istakao da je u kontaktu sa Elektrodistribucijom i da za sada nema većih problema u snabdevanju električnom enerijom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

- To su za sada svi problemi sa kojima se suočavamo. Kako se padavine očekuju još oko sat vremena i pašće oko 5 do 7 litara, pa ponovo posle ponoći, gradske službe ostaju u pripravnosti - naveo je Vesić.

Prema njegovim rečima, nizak nivo Dunava i Save omogućava da voda sa Novog Beograda i Zemuna brže otiče, jer je tu gravitaciona kanalizacija.

JKP Zelenilo dobilo je 11 prijava, a tri ekipe su već na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading