Server Prvog osnovnog suda stradao u poplavi! Evo kako da dođete do uverenja koja su vam potrebna

Autor: Kurir, Republika

Vesti

06.07.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani koji su prethodne nedelje zbog zaposlenja, vize ili dozvole za oružje hteli da nabave uverenje da protiv njih nije podignut krivični postupak u zgradi Prvog osnovnog suda na Bulevaru Zorana Đinđića i Višeg suda u Timočkoj to nisu mogli da urade. Kako nezvanično saznajemo, uzrok tome je poplava, odnosno oštećen server.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

- Ne mogu da verujem, otišao sam da izvadim uverenje da se protiv mene ne vodi krivični postupak, a radnica mi je rekla da ne radi softver za izdavanje - rekao nam je jedan sugrađanin kog smo sreli.

Serveri u kojima se nalaze ovi podaci nalaze se u podrumu ove zgrade, i taj deo je pod vodom. Ovo nismo mogli zvanično da potvrdimo, pošto nam je rečeno da je portparol suda na odmoru i niko drugi nije ovlašćen za komunikaciju s medijima.

U zgradi Prvog osnovnog suda rekli su nam da zaista ima problema u zgradi na Bulevaru Nikole Tesle, ali su nas obavestili da ova uverenja tražimo na šalterima Drugog i Trećeg osnovnog suda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading