Horor u centru Beograda: Takista držao dete kao taoca, uplakana žena tražila pomoć u kockarnici

Autor:

Vesti

05.07.2019

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskustvo jedne Beograđanke nateraće vas da se zapitati svaki put kada uđete u taksi - da li ste poneli dovoljnu količinu novca (dinara, jer evre samo stranci mogu da koriste - očigledano).

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto ilustracija

Naime, jedna korisnica Twittera je svoje neprijatno iskustvo podelila sa ostalim korisnicima ove društvene mreže

- Zbog ovoga što sam noćas doživela od taksiste, jedino što mogu da kažem je da ste u većini ološi smrdljivi najgore vrste, kojima želim sve najgore. Bila sam prinuđena da uđem u kladionicu i zamolim obezbeđenje da zove policiju. Ovo mi se u životu mom u Beogradu nije desilo. Nikad - napisala je Tviterašica.

Mnogima nije bilo jasno šta se, zapravo, dogodilo, te su odmah usledila pitanja, a ubrzo i objašnjenje čitave situacije.

Da stvar bude gora, žena nije bila sama već je sa njom bila i njena ćerkica koja je taksisti poslužila kao garant, odnosno talac, kako je žena napisala.

- Nisam imala dovoljno dinara a on nije hteo da mi rameni eure. Vozao me preko pola sata u kolima da trazim ko ima da razmeni, pri tom nije dao da moja ćerka izađe sa mnom iz auta. Na kraju smo došli do kockarnice i ušla sam plačući i molila ih za pomoc i da zovu policiju. Za 400 din - napisala je izrevoltirana žena.

Naravno, odmah je usledila lavina komentara u kojima većina osuđuje taksistin čin, ali je bilo i onih koji su stali na njegovu stranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading