Cargo vozači izašli na ulice, Vučić najavio masovne proteste

Autor: J. MITROVIĆ

Vesti

04.07.2019

18:18 >> 19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred sekretarijata za poslove komunalne policije u Makenzijevoj ulici okupilo se na destine vozila Cargo u znak protesta jer je komunalna policija pokušala da oduzme jedan od njihivih automobila. Očekuje se da će biti oko 1.400 vozača.

Prisutnima se nakon nekog vremena obratio Aleksandar Vučić predsednik Udruženja geađana CarGo, najavivši masovne proteste u narednim danima ukoliko se ne promeni odnos komunalaca prema članovima tog udruženha, I ne doďe do digovora sa komunalnom policijomRepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nezadovoljni vozači Cargo

Kako kažu vozači, u pitanju je spontan protest kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo.

- Okupljamo se, jer nam oduzimaju automobile, jer nam ne dozvoljavaju normalno da radimo I da hranimo svoje porodice. Inspekcija I komunalna policija su ispred crkve u Batajnici danas pokušale da oduzmu automobil, ko zna koji po redu. Po njima Cargo radi nelegalno, a koliko ja znam mi uredno plaćamo svoje obaveze. Okupili smo se večeras ovde jer smo zabrinuti za svoju budućnost - kaže Saša Jovanović, jedan od Cargo vozača.

Prisutnima se nakon nekog vremena obratio Aleksandar Vučić predsednik Udruženja građana CarGo, najavivši masovne proteste u narednim danima ukoliko se ne promeni odnos komunalaca prema članovima tog udruženja i ne dođe do digovora sa komunalnom policijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gandra

05.07.2019 05:19

Ово је срамота да приватна фирма блокира град без најаве упркос томе да крше закон... Пустите нарко дилере да продају онда "лекове" по улицама немојте их хапсити...