MALI: Projekat Beograd na vodi nije ugrožen!

Autor: Tanjug

Vesti

05.09.2017

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da projekat Beograd na vodi nije ugrožen i da radovi nisu stali.

RepublikaFoto: Tanjug
Negirao glasine: Siniša Mali

- Ne želim da komentarišem navode jednog lista o tome da li su se pojavile podzemne vode. Podzemnih voda ima, sve se rešava u toku izgradnje. Radovi nisu stali, radnici danonoćno rade - rekao je Mali komentarišući pojedina pisanja medija da se deo obaloutvrde urušio i da ima problema sa podzmenim vodama.

Mali je pojasnio da na obaloutvrdi ima malih poteškoća, ali da se to dešava na svakom projektu i da se problemi rešavaju.

Dinamika tih radova, kaže, ide brže od planiranog.

- Osim četiri stambene zgrade koje se rade na Kuli se postavljanje šipova završava krajem septembra, a radovi na izgradnji velikog tržnog centra iznad zemlje počinju u septembru - rekao je Mali.

On je naveo da je Muhamed Alabar već najavio da će u narednih pet, šest meseci da će početi izgradnja nekoliko novih zgrada.

- Ne obraćam mnogo pažnje na pisanje pojedinih medija, svi mogu da vide da radovi na gradilištu traju i da radnici rade - rekao je Mali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading