Dok ne krenu gužve leto treba iskoristiti za rekonstrukciju saobraćajnica u Beogradu

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

14.06.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradnja i rekonstrukcija ulica u begradu ovog leta ide punom parom. Rekonstrukcija ulica Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije počinje sutra, a u planu je i rekonstrukija četiri bulevara. Glavni urbanista Beograda Marko Stojčić napominje da je važno sve najvaljnene radove završiti pre nego što počnu gužve, i da je dobro iskoristiti leto kada intenzitet saobraćaja u Beogradu nije visok.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Stojčić (u sredini)

- Moramo stići da završimo radove do 20. decembra kada su i najveće gužve u Beogradu jer svi znamo da desetak dana pred Novu godinu imamo ozbiljne gužve i u tom smislu naša je obaveza da dogovorimo sa izvođačem da on stigne da završi radove do 20. decembra - rekao je Stojčić povodom rekonstrukcije ulica Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije.

Stojčić je pojasnio je da će se rekonstrukcija vršiti u tri faze od kojih prva, koja podrazumeva obnovu ulica 27. marta i Kraljice Marije, počinje 15. juna i trajaće 65 dana.

Stojčić je rekao da je obnova saobraćajnica neophodna i da podrazumeva i zamenu kompletne infrastrukture ispod kolovoza, te apelovao na građane da imaju razumevanja tokom izvođenja radova.


On je istakao da će se i ubuduće nastaviti sa rekonstrukcijom ulica u prestonici jer ima puno saobraćajnica koje treba obnoviti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading