(VIDEO) ENGLEZ NAPRAVIO PRLJAVI BIZNIS U BEOGRADU: Dovodi strance da imaju s*ks sa Srpkinjama - spopadaju devojke nasred ulice i sve snimaju

Autor: alo.rs

Vesti

14.06.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako vas put nanese na Balkan, morate se zaustaviti u Beogradu, jer ćete bukvalno zakoračiti na drugu planetu, zbog silnih lepotica koje je moguće sresti na svakom koraku", piše u jednoj turističkoj brošuri namenjenoj putnicima namernicima iz Zapadne Evrope.

RepublikaFoto: youtube.com/James Tusk
Džejms Tusk

Međutim, čini se da je Srbija postala zemlja u kojoj stranci dolaze samo da bi lupili još jednu "recku", a engleski državljanin Džejms Tusk je čak osnovao agenciju u Londonu koja na desetine svojih klijenta dovodi u Beograd kako bi zavodili Srpkinje željne provoda.

Naime, ovaj Englez na svojoj internet stranici pojašnjava da će i muškarci koji nikada nisu imali devojku, u Srbiji znatno povećati samopouzdanje, jer će nakon što prođu teorijsku nastavu o zavođenju, u našoj zemlji najbolje odraditi praksu.

- Moj projekat je stvoren da pomogne muškarcima da bez oslanjanja na društvene mreže, nakon što upoznaju najlepše devojke, sa njima završe i u krevetu. Od maja do septembra krećemo na putovanja i lovimo krem de la krem vrelih cica u bezakonjima Istočne Evrope. Naša omiljena destinacija je Srbija, a idemo i u Rusiju, Ukrajinu, a ponekada i u Brazil i Kolumbiju – navodi na svom sajtu Džejms Tusk.

Tusk na svojoj internet prezentaciji kaže da polaznici njegovog kursa u početku tragaju za devojkom sa kojom bi bili u ozbiljnoj vezi, ali da nakon što odu na "praksu" u Srbiju, shvate da mogu da imaju nekoliko "vrelih" devojaka u isto vreme, a tada se njihov život menja iz korena.

- Na našem putovanju upoznmo preko trideset devojaka nedeljno, a gotovo da nam sve daju brojeve svojih telefona. Vrlo brzo ih obradimo i one su spremne za seks – bez ustručavanja piše Tusk.

Međutim, najskandaloznije od svega je što ovaj Englez pustolovine iz Beograda postavlja na Jutjub, tako da ne desetine Srpkinja, kojima nasred ulice priđe on ili neki od njegovih učenika, budu snimljene bez zamagljivanja lica skrivenom kamerom.

Devojke uglavnom pristaju na konverzaciju sa Tuskom i njegovim učenicima, ne znajući da im je jedini cilj da ih odvedu u krevet.

Konverzaciju počinju pitanjem za preporuku restorana ili disko kluba u koji bi mogli da izađu, a potom ih pozivaju da im se pridruže.

Lakoverne Beograđanke im potom ostavljaju broj, a nakon toga se sudbina ovih devojka se razlikuje od slučaja do slučaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading