SPREMITE ZALIHE: Dve beogradske opštine u četvrtak ostaju bez vode

Autor:

Vesti

29.05.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

RepublikaFoto: Promo foto

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u četvrtak 30.05.2019. godine od 8:30 do 18:00 sati bez vode će biti potrošači u Dobanovačkoj ulici (od Dobrovoljačke do Svetotrojčine ulice).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, u četvrtak 30.05.2019. godine od 8:00 do 22:00 sata bez vode će biti potrošači u Resavskoj ulici (neparna strana između Birčaninove i Vojvode Milenka i deo između Pasterove i Višegradske).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. BNK moli potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading