Počeo Karneval brodova

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2017

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalna gradska manifestacija "Beogradski karneval brodova 2017" počela je po 13. put na prostoru od Brankovog mosta prema mostu Gazela, odnosno duž Savske promenade u prisustvu gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

RepublikaFoto: Tanjug
Za učešće na karnevalu prijavilo se preko 100 plovila

Mali je rekao da se po 13. put za redom organizuje Karneval brodova u Beogradu i da je postao jedan od naših najpoznatijih brendova, s obzirom na to da se očekuje 20.000 posetilaca na Savskoj promenadi.

- Kao što vidite, drugu godinu za redom organizujemo Karneval brodova na Promenadi i vidite kako se Beograd na vodi razvija, tako se razvija i ova manifestacija - rekao je Mali.

On je rekao da se očekuje da će u Karnevalu biti bar stotinak brodova, koji će dati jednu lepu sliku Beograda.

Direktor turističke organizacije "Beograd", Miodrag Popović, je rekao da se prijavilo više od sto plovila za učešće u ovogodišnjem karnevalu brodova, što je više nego prošle godine.

- Sve ono što se radi u stvari gradi Beograd kao turističku destinaciju i nemam razloga da sumnjam da će ova godina biti još jedna rekordna godina, treća ili četvrta, kao i da će Beograd imati bolje rezultate u narodnom periodu - rekao je Popović.

Program je počeo nastupom Dečjeg Kulturnog Centra Beograd, kao i defileom mažuretkinja iz Bele crkve i performansom maskota "Art maslačak". Zatim je nastupio džet ski saveza Srbije nakon čega je usledio i revijalni defile brodova.

Tradiocionalnu gradsku manifestaciju organizuje Turistička organizacija Beograda pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda i u saradnji sa brojnim gradskim službama i partnerima  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading