"PARK FEST" PRVI PUT U ZEMUNU: Negujmo zdrave stilove života i čuvajmo zelene gradske oaze!

Autor: Republika

Vesti

21.05.2019

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun u Gradskom parku po prvi put, od 24. do 26. maja, biće održan "Park fest", manifestacija namenjena svim generacijama koja promoviše parkove i aktivno trošenje slobodnog vremena u urbanim zelenim oazama.

Foto: Promo foto

Festival je posvećen promociji zdravih stilova života i povezivanju ljudi sa prirodom, što je naročito važno kada živimo u urbanom okruženju, uz kulturne, zabavne, edukativne i sportske sadržaje. Park Fest promoviše lokalne turističke atrakcije, predstavlja priče o postojećem kulturno-istorijskom nasleđu i osmišljava aktivnosti i sadržaje koji oživljavaju javne prostore.

Park fest otvaramo velikom akcijom čišćenja Gradskog parka u Zemunu, 24. maja u 16 časova, kako bismo doprineli naporima za očuvanje životne sredine i ujedno se pridružili obeležavanju Evropskog dana parkova koji se proslavlja istog datuma već dvadeset godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading