Vesić na Fejsbuku: Gradske službe u pripravnosti

Autor: Tanjug

Vesti

19.05.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da su večeras gradska preduzeća i službe u pripravnosti, a posebno JKP beogradski vodovod i kanalizacija.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Goran Vesić

Teritoriju Beograda je oko 19.40 sati zahvatilo nevreme, sa jakom kišom, gradom i vetrom.

- U pripravnosti je 12 ekipa JKP Beogradski vodovod i kanalizacija koje će obilaziti sva kritična mesta kao i ekipe koje dežuraju na svim crpnim stanicama. Kada su padavine takvog intenziteta usled nepostojanja kanalizacije problemi se pojavljuju ali ćemo brzo intervenisati kako bi se eventualni problemi rešili - napisao je Vesić na svom Fejsbuku.

Kako je Vesić napisao, očekuje se da tokom 4-5 sati padne 25 litara po metru kvadratnom, zbog čega su moguće pojave većih bara i kratkotrajni problemi sa oticanjem vode u nižim delovima grada tamo gde nema kišne kanalizacije ili gde je postojeća kanalizacija neadekvatne propusne moći.

RHMZ je najavio da se u periodu od 19.30 do 21.30 u većem delu Srbije očekuje vreme mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, na području Srema, severnog Banata i šire područje Beograda i mestimično i sa gradom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading