Bahatim vozačima u Beogradu odzvonilo: Kazne za OVE PREKRŠAJE će biti paprene, odlučeno je!

Autor: Tanjug

Vesti

16.05.2019

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sednici Skupštine grada Beograda je usvojena izmena odluke o komunalnom redu koja će omogućiti da bahati vozači plaćaju pet puta veću kaznu nego do sada!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema toj izmeni, vozači koji se parkiraju na tramvajskim šinama, pešačkom prelazu, u parkovima i pešačkim zonama plaćaće kaznu od 25.000 dinara.

Osim toga, odbornici su usvojili i nekoliko predloga urbanističkih planova, među kojima su i plan za "Park prijateljstva" na Ušću, kojim će se regulisati svi sadržaji koji će se nalaziti u tom parku, plan za tunel koji će povezivati savsku i dunavsku padinu, kao i plan koji se odnosi na izgradnju postrojenja za preradu otpadnih voda u Velikom selu.

Takođe, usvojene su i izmene i dopune odluke o snadbevanju toplotnom energijom koje predviđaju da se, u slučaju temperatura nižih od 12 stepeni i ukoliko nije u toku remont, grejanje može uključiti i posle 3. maja.

Gradski odbornici su na današnjoj sednici usvojili i predloge rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v. d. direktora nekoliko preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, a za novog direktora Beogradskog dramskog pozorišta imenovan je Jug Radivojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading