KONAČNO KRAJ: Završeno rušenje američke ambasade u Kneza Miloša!

Autor: novosti.rs

Vesti

01.09.2017

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bageri sravnili nekadašnje diplomatsko predstavništvo SAD. Novi stambeno-poslovni kompleks biće završen do 2019.

RepublikaFoto: youtube.com/stevabelgrade3
Gotovo rušenje američke ambasade

Posle više od šest decenija, zgrada nekadašnje Ambasade Sjedinjenih Američkih Država koja se nalazila na potezu od Kneza Miloša, Vojvode Milenka sve do Sarajevske ulice, gotovo je u potpunosti srušena.

Bageri su još pre dva meseca počeli sa pripremom terena koji su u septembru prošle godine kupile izraelske kompanije Yossi Avrahami i Almogim holdings, i najavili gradnju podzemnog parkinga za oko 500 vozila, 220 luksuznih stanova, mini-naselje sa nekoliko podzemnih vinarija i restorana.

Za izgradnju čitavog kompleksa u centru grada je angažovana domaća firma, koja će uposliti 250 radnika. Izraelski investitor je arhitektonsko rešenje poverio izraelskim i srpskim stručnjacima.

PRODAJA TOKOM GRADNjE

Novi stambeno-poslovni kompleks u Kneza Miloša bi trebalo da bude završen do 2019. godine. Investitor je najavio da će se stanovi prodavati i tokom gradnje, ali će se prvi kupci u njih useliti tek po dobijanju upotrebne dozvole i uknjižbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading