Ovo se još nije desilo! Zbog kiše na Adi i Košutnjaku pred uranak PUSTO

Autor: Novosti

Vesti

30.04.2019

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljeno loše vreme sa obilnim padavinama uticalo je da građani ove godine "urane" na nekim zatvorenim mestima, međutim, ima i onih "hrabrih", koji su uprkos kiši odlučni u nameri da uranak dočekaju u prirodi.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Među njima je društvo Rođe Šćekića iz Beograda, koji su na Košutnjaku već postavili šator, jer su uranak, kažu, dugo planirali, te ne žele da ih u tome spreči kiša.

Ekipa Tanjuga je danas popodne u Košutnjaku zatekla tek po koji šator, zauzetu pečurku i založen roštilj, dok je na Adi, prostor predviđen za piknik, prazan.

Direktor JP "Ada Ciganlija" Robert Đukić rekao je za Tanjug da je jutros doneta odluka da se manifestacija "Ada fest" najavljena za 1. maj, zbog lošeg vremena, odloži za 1. jun.

Dodao je da je Ada spremna za sve one koji, uprkos lošem vremenu, žele da vreme provedu u prirodi.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane koji se odluče da 1. maj proslave u nekim od izletišta u Srbiji, da prilikom pripreme hrane i paljenja vatre na otvorenom budu oprezni i da poštuju Zakon o zaštiti od požara, u suprotnom platiće te drakonsku kaznu, više o tome OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading