"Parking servis" pripremio iznenađenje za najmlađe

Autor:

Vesti

05.04.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" u novoj sezoni akcije "Parkiraj i bicikliraj" pripremilo je lepo iznenađenje za najmlađe.

RepublikaFoto: Promo foto
Foto: Ilustracija

Ovo preduzeće kupilo je 100 dečjih bicikala, koje na besplatno korišćenje mogu da preuzmu svi koji vozila parkiraju na parkiralištima "Ada Ciganlija" i "Milan Gale Muškatirović".

Osim dečjih bicikala, u ovoj sezoni „Parking servis“ je proširio "vozni park" akcije i sa 110 bicikala za odrasle.

U okviru akcije "Parkiraj i bicikliraj" korisnicima je na četiri parking objekta, kojima upravlja „Parking servis“, u garaži "Obilićev venac" i na parkiralištima "Ada Ciganlija", "Milan Gale Muškatirović" i "Sava centar",  pružena mogućnost da na besplatno korišćenje preuzmu dva bicikla za odrasle. Od ove, osme sezone akcije, koja je započela 1. aprila, vozači mogu, takođe besplatno, da preuzmu i dva bicikla za svoje najmlađe. Plaćaju samo cenu parkiranja na određenom objektu, a bicikle zadužuju davanjem lične karte na uvid.

Na ovaj način "Parking servis" pokazuje svoju brigu o porodici, pružajući i velikima i malima mogućnost da uživaju vozeći bicikl i tako doprinesu očuvanju svoga zdravlja, a ujedno i lepo provedu zajedničko vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading