Ako ste preživeli jutarnji, preživećete i popodnevni špic, ali ove ulice izbegavajte u širokom luku!

Autor:

Vesti

01.04.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja špica je bila prilično haotična, s obzirom na to da je počela druga faza radova na Trgu republike, dok je popodnevna nešto mirnija, što ne znači da treba da idete ovim udarnim saobraćajnicama...

RepublikaFoto: naxi taxi/printscreen
Foto: Ilustracija

- Gužva je na Brankovom mostu i u Brankovoj ulici u pravcu Terazijskog tunela, te na mostu Gazela, pravac ka Dušanovcu. Na Trgu Nikole Pašića ima malo više vozila, kao i u Takovskoj ulici - rekli su iz Beogradskog taksija.

Nekoliko lokacija je najviše na udaru: Bulevar despota Stefana, Pančevački most, Zeleni venac, kao i Dečanska i Braće Jugovića koje služe kao glavna trasa onima koji prolaze pored Trga republike.

- Nešto više vozila beleži se i kod Beogradskog sajma, pravac ka Banovom brdu i Adi Ciganliji - dodaju beogradski taksisti.

Takođe, velike gužve su i na uglu Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona. Očigledno je da su Beograđani dobro proučili alternative kako bi zaobišli Trg republike, ali je baš na njima došlo do stvaranja najvećih gužvi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading