Pronađen mladić koji je nestao u Umki

Autor: blic.rs

Vesti

29.03.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Sali (21), mladić iz Beograda koji je poslednji put viđen 21. marta u Umki i za kojim su nekoliko dana intezivno tragali njegovi prijatelji i porodica, jutros je pronađen, što je potvrdila njegova nevečana supruga Milica.

RepublikaFoto: facebook.com/Zeljko Sali
Željko Sali

- Javila mi je drugarica da ga je jutros pronašla na Umki živog i zdravog, ali da ne želi da se vraća kući - kaže Milica i dodaje da se "Željko krio".

Na pitanje zašto ne želi da se vrati kući, Milica je odgovorila da je to najbolje da pitamo njega i da se ona isto to pita.

Podsećanja radi, Željko je nestao prošle nedelje, a njegova nevečana supruga je rekla da se čudno ponašao i da ništa nije ukazivalo da će odjednom samo nestati bez traga.

- Imamo malog sina, ima normalan posao i ne mogu da shvatim zašto je samo nestao bez traga. Bio je u Železniku, krenuo je ka Umki i od tada mu se gubi svaki trag. Telefon mu je ugašen i niko od prijatelja i članova porodice ga od tad nije video - rekla je juče Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading