(VIDEO) Drsko i bezobrazno! Ona je postavila novi nivo bahatosti u saobraćaju

Autor: mediji, Republika

Vesti

06.03.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoštovanje saobraćajnih propisa čest je uzrok saobraćajnih nesreća u Beogradu, dok bahati vozači ugrožavaju i svoje i tuđe živote. Na snimku koji se pojavio na internetu vidi se očigledna bahatost i bezobrazluk u vožnji, koji na sreću ovog puta nije imao tragične posledice.

RepublikaFoto: youtube.com/Rémy Lazare
Bezobrazluk: Prolazak kroz crveno

Naime, dok se vozač automobila zaustavlja na semaforu, u trenutku paljenja žutog svetla, nervozni vozač automobila iza ga besno obilazi na zaustavnoj liniji, na raskrsnici (što nije dozvoljeno), prolazi suprotnim smerom kroz crveno svetlo i zaustavlja se na pešačkom prelazu u ulici Svetozara Markovića, pritom manevrišući po zebri napred-nazad, dok pešak u tom trenutku prelazi na svoje zeleno.

Kako će se kasnije ispostaviti, u pitanju je žena, koja (kao i svi bahati vozači), "izlazi samo na minut, da nešto završi", a pri tom je prekršila više saobraćajnih propisa.

Sve ovo se dešava tačno u podne, 05. marta 2019, na raskrsnici Njegoševe i Svetozara Markovića, u blizini nekoliko škola, vrtića i pešačke zone na Cvetnom Trgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading