Arno Gujon gost opštine Vračar: Svi moji putevi vode ka Srbiji

Autor: Republika

Vesti

01.03.2019

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prepunoj svečanoj sali GO Vračar, održana je tribina "Svi moji putevi vode ka Srbiji" na kojoj je specijalni gost bio Arno Gujon, francuski i srpski humanista i osnivač francuske NVO "Solidarnost za Kosovo." Tribinu je organizovala Kancelarija za mlade GO Vračar na kojoj je prisustvovalo više od stotinu mladih.

RepublikaFoto: Promo foto
Arno Gujon

Predsednik GO Vračar prof. dr Milan A. Nedeljković Gujonu je uručio prigodan poklon kao znak zahvalnosti za posvećenost u njegovom radu.

Tribini su prisustvovali i zamenica predsednika GO Vračar Radmila Sarić kao i pomoćnik predsednika zadužen za pitanja mladih Marko Nikić.

Arno Gujon je predstavio humanitarni rad na Kosovu i Metohiji, ali i zadivio i dirnuo punu salu mladih ljudi, pričom o velikodušnosti i posvećenosti cilju. Gosti su dobili na poklon primerak Gujonove knjige sa potpisom. 

Kancelarija za mlade nastavitiće da organizuje tribine za mlade sa ličnostima koje mogu da utiču na njihovu budućnost kao što je Arno Gujon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading