(FOTO, VIDEO) Završen protest vozača Cargo

Autor: Republika

Vesti

01.03.2019

13:29 >> 14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači koji su se odazvali pozivu kompanije CarGo krenuli su danas oko 13 sati u protestnu vožnju od Novog Beograda preko centra grada do Vlade Srbije, gde su za 15 sati najavili performans, sa zahtevom da im se "omogući da posluju". Protest je završen nešto posle 15 časova, a policija je obezbeđivala skup sve do završetka.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Protest CarGo u Beogradu

Protestna kolona krenula je od Kvantaša na Novom Beogradu, pa autoputem do Arene u dve trake, pa kroz Španskih boraca do Bulevara Mihajla Pupina i preko Brankovog mosta u centar grada.

Vozači su koristili dve trake autoputa, prilazi Areni bili su privremeno zatvoreni, a povremeno dolazi i do gužvi u saobraćaju na ostalim deonicama.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Dok je kolona pod sirenama i praćena jakim ozvučenjem izlazila preko Ušća na Brankov most pristupi ovom prelazu reke bili su privremeno zatvoreni.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vuk Guberinić, direktor CarGo

Kneza Milana je tokom prolaska kolone zatvorena za saobraćaj, a vozači koje je "presekla" protestna kolona trube, mahali su im i snimali ih. Zanimljivo je da, kako javljaju reporteri "Blica", duž cele rute primetno nije bilo taksista iz beogradskih udruženja.

Kolona je ušla potom u Nemanjinu ulicu, koja je zatvorena za saobraćaj. Zbog zatvaranja Nemanjine, došlo je do gužvi na okolnim saobraćajnicama, kao i na Trgu Slavija.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading