Beograd u totalnoj blokadi! Spremite se za pešačenje, u podne kreće protestna vožnja, grad će biti ceo dan paralisan!

Autor:

Vesti

01.03.2019

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u Beogradu, tačno u podne, počinje protestna vožnja vozača CarGo koja će trajati do kasnog popodneva. U protestnoj vožnji učestvovaće 500 vozila ovog prevoznika, a protest je prijavljen policiji.

RepublikaFoto: youtube.com/Jelicic
Foto: Ilustracija

Beogradski vozači predviđaju da će zbog ovoga nastati pravi kolaps u saobraćaju u najprometnijim delovima prestonice, posebno što je danas petak pa će većina ranije krenuti kući s posla da što pre započne predstojeći vikend.

Start CarGo protestne vožnje je novobeogradski Kvantaš, auto-put, pa izlazak iz Španskih boraca na centralni novobeogradski Bulevar Mihajla Pupina, gde se ionako već svakog dana proteže nepregledna kolona vozila od kružnog toka do ulaska u Brankovu i Zeleni venac.

Protestna kolona potom će se uputiti na Brankov most, pa u Terazijski tunel, a onda centrom do Kneza Miloša i Nemanjine ulice.

U protestnoj vožnji učestvovaće 500 vozila ovog prevoznika, a protest je prijavljen policiji.

Evo kuda će se kretati protestna kolona

  • Auto-putem u dve trake do prvog prstena kod "Štark arene", zatim će skrenuti levo u Ulicu španskih boraca, pa zatim u Bulevar Mihajla Pupina.
  • Brankov most, Brankova, kroz Terazijski tunel do Trga Nikole Pašića.
  • Zaustavljanje kod Skupštine grada.
  • Kneza Miloša, Nemanjina, gde će se okupljenima u 15 sati obratiti uprava CarGo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading