(VIDEO) Prvo unište grad, a onda tuku nedužne ljude! Objavljen snimak napada Đilasovih batinaša na radnike Gradske čistoće

Autor: Republika

Vesti

24.02.2019

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu objavio je snimak napada grupe učesnika sinoćnjeg protesta na radnike "Gradske čistoće", uz komentar da snimak pokazuje kako demokratiju zamišlja lider Saveza za Srbiju Dragan Ðilas.

RepublikaFoto: Republika
Radnici koji su sinoć čistili haos nakon protesta

- Ovo je video snimak Ðilasove razularene horde koja je sinoć oko 20.30 sati napala radnike Gradske čistoće koji su čistili terazijski tunel od smeća koje su Ðilasove pristalice ostavile - komentar je koji je Vesić napisao na svom profilu na ovoj društvenoj mreži uz prlioženi snimak.

- Kada pogledate ovaj snimak, jasno vam je kako demokratiju zamišlja njihov vođa Ðilas i šta bi se dogodilo svakome ko se usudi da misli drugačije - napisao je Vesić na Fejbuku. 

Direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić saopštio je sinoć da su radnici ovog preduzeća napadnuti posle protesta.

On je rekao da se tokom sinoćnjih aktivnosti na čišćenju Terazijskog tunela od otpada koji su učesnici skupa ostavili i nalepnica kojima su zidovi tunela bili izlepljeni dogodio incident.

 

- Oko 20.30 časova grupa od pedesetak nepoznatih lica napala je radnike JKP Gradska čistoća koji su čistili tunel - rekao je Popadić za Tanjug.

Kako je naveo, ova nepoznata lica su fizički i verbalno vređala i napadala radnike, otela im sredstva za čišćenje, šutirala vozila i lepila ih nalepnicama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading