KREĆE POPIS SPLAVOVA I UVOĐENJE NAKNADA KOJE ĆE MORATI SVI DA PLAĆAJU!

Autor: beograd.rs

Vesti

07.02.2019

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević rekao je danas, gostujući na Studiju B, da će "Beogradvode" do kraja februara obaviti popis splavova u zonama u kojima je dozvoljeno njihovo postavljanje.

RepublikaFoto: Tanjug

- Želimo da znamo o kom broju splavova se radi, da napravimo novi plan plutajućih objekata na teritoriji grada do juna i da tada donesemo odluku na sednici Skupštine grada da oni koji obavljaju privrednu aktivnost, moraju da plaćaju određenu nadoknadu gradu, baš kao i svi drugi kafići i restorani u Beogradu. Do sada, vlasnici splavova nisu plaćali nadoknadu gradu za privrednu aktivnost koju obavljaju. Sada će se ona plaćati po kvadratnom metru i svi splavovi koji se nalaze u zonama koje su dozvoljene nastaviće da obavljaju svoju delatnost, niko neće biti pomeren, ali ako se nadoknada ne bude plaćala, grad će raspisati licitaciju za to mesto i izdati prostor sledećem zainteresovanom – istakao je Nikodijević.

On je naglasio da je buka iz ugostiteljskih objekata predmet posebnog gradskog propisa kojeg moraju da se pridržavaju svi objekti, bez obzira da li se radi o splavovima, objektima van stambenih objekata ili unutar njih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading