Deo grada do sutra BEZ GREJANJA

Autor:

Vesti

07.02.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neodložna i neophodna popravka kvara na delu magistralnog toplovoda u Ulici Desanke Maksimović kod broja 6, na grejnom području toplane "Dunav", dovela je do prekida u isporuci toplotne energije od 9.00 časova za potrošače koji se nalaze u krugu Bulevara kralja Aleksandra i Ulice kneza Miloša.

RepublikaFoto: Republika
Foto ilustracija

Bez grejanja su potrošači u sledećim ulicama: Beogradskoj, Bulevaru kralja Aleksandra, Resavskoj, Desanke Maksimović, Kneza Miloša, Kralja Milana, Kralja Milutina, Krunskoj, Lazarevićevoj, Masarikovoj, Mišarskoj, Njegoševoj i Svetozara Markovića.

Iz JKP "Beogradske elektrane" navode da će ekipe za hitne intervencije biti maksimalno angažovane kako bi kvar na delu magistralnog toplovoda bio otklonjen u najkraćem mogućem periodu, a očekuje se da će potrošači iz navedenih ulica grejanje dobiti najkasnije sutra, u ranim jutarnjim časovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading