(FOTO) KILOMETARSKA KOLONA KOD SAJMA: Autobus proklizao, ne mogu da mu priđu ni da ga odšlepaju!

Autor: blic.rs

Vesti

25.01.2019

17:50 >> 18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuni saobraćajni kolaps nastao je kada je jedan od autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" proklizao na nadvožnjaku kod Mosta na Adi i time preprečio put svim ostalim vozilima.

RepublikaFoto: Čitalac Republike
Kolona bez kraja

- Sve stoji u Radničkoj ulici i Bulevaru vojvode Mišića zbog autobusa koji je proklizao. Potpuni je kolaps od Petlje Radnička do Sajma - kažu u GSP-u.

Kako pišu korisnici društvene mreže Tviter, u ovom delu grada je opšti haos već sat vremena i veliko je pitanje kada će situacija biti normalizovana. Zbog blokade ne mogu da priđu ni vozila koja bi eventualno odšlepala autobus.

 

Zbog ovog incidenta formirana je kilometarska kolona koja se proteže od Mosta na Adi pa skoro do Palate pravde u Savskoj ulici.

Dakle, svi koji kreću put Banovog brda, Vidikovca, Ceraka, ali i Obrenovca i Ibarske magistrale, neka koriste alternativne pravce kojih, međutim, nije mnogo!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading