(FOTO) Praznična euforija na ulicama Beograda: Evo kakva je atmosfera ispred Skupštine

Autor: Tanjug

Vesti

31.12.2018

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doček Nove godine za Beograđane i njihove brojne goste počeo je na platou ispred Doma Narodne skupštine nastupom Saše Kovačevića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Beograđani dočekuju 2019. godinu

Prvi od tri koncerta koji se organizuju u najluđoj noći počeo je u 21.15 sati, a Kovačević je više stotina okupljenih pozdravio čestitajući im Novu godinu i poželevši im dobar provod.

Na ulicama prestonice vladaju praznična atmosfera i dobro raspoloženje, mnogi se ''zagrevaju'' uz kuvano vino, a na platou ispred Skupštine je i mnogo mališana sa roditeljima.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

U nastavku večeri nastupiće i Bajaga i instruktori, a Beograđani i gosti prestonice 2019. godinu dočekaće uz Harisa Džinovića posle kojeg će svirati Dejan Petrović i Big bend.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

U ponoć je planiran vatromet.Osim na centralnim gradskim ulicama, doček 2019. godine organizovan je u mnogobrojnim beogradskim restoranima, kafanama i klubovima, a sudeći po zvuku trube u Skadarliji, slavlje je uveliko počelo.

U toj boemskoj četvrti je uvek veselo, pa tako je bilo i danas u susret najluđoj noći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading