NEVEROVATNO: Dva simbola Zemuna na prodaju!

Autor: blic.rs

Vesti

14.08.2017

10:50 >> 11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva čuvena zemunska restorana, "Venecija" i "Gardoš", oglašeni su na prodaju, a cena za oba lokala iznosi 128,8 miliona dinara.

RepublikaFoto: facebook.com/Venecija Restoran
Na prodaju istorijsko mesto: Restoran "Venecija"

Zemunska firma AD "Central" koja je u stečaju, oglasila je da se ova dva kultna restorana prodaju i to po ceni od oko 800.000 evra za “Veneciju”, odnosno oko 200.000 evra za restoran "Gardoš". Javno nadmetanje biće održano 11. septrembra.

Restoran "Venecija" otvoren je davne 1911. godine po principu kiosk-restorana, a njegov osnivač je bio Aleksandar Štrajher. Više od sto godina nosi reputaciju jednog od najpoznatijih ugostiteljskih lokala na toj obali Dunava. Upečatljiv po svojim crveno-belim stubovima, ovaj restoran biće prodat po ceni od 105,3 miliona dinara.

Svako ko je bar jednom posetio kulu Gardoš zna koliko istoimeni restoran, smešten tik uz ovo istorijski važno mesto, nudi svom gostu. Njegova atraktivna lokacija na kojoj se nalazi oko 30 godina pruža posetiocima predivan vidikovac, a njegova početna cena na licitaciji iznosi 23,5 miliona dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading