Na ulicama Beograda kolaps! Nadolazeći praznici napravili pravu pometnju u gradu!

Autor: Republika

Vesti

26.12.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da biste ovog popodneva od Tošinog bunara stigli do Mostarske petlje, odnosno prešli automobilom ovu deonicu od nešto više od šest kilometara, biće vam potrebno oko 45 minuta.

RepublikaFoto: youtube.com/Naxi
Foto: Ilustracija

Autoput u smeru ka Dušanovcu i Nišu i ovog popodneva je, uz Pančevački most, te bulevare Mihajla Pupina i Vojvode Mišića, najopterećenija saobraćajnica na kojoj se stvaraju najveće gužve.

- Da biste prešli Pančevac, u smeru ka centru grada, biće vam potrebno skoro 15 minuta, od jedne do druge ulazne petlje - poručuju beogradski taksisti koji ne kriju da i ovog popodneva imaju mnogo posla.

Kako javljaju Beograđani sa terena, velike gužve su i na stajalištima javnog gradskog prevoza gde se traži "autobus više".

Jedan Beograđanin je napisao na tviteru kako je ovo jedan od onih dana kada je na Brankovom mostu toliko velika gužva da i policija preusmerava na žutu traku.

- Kolona duga nekoliko kilometara je od Bulevara Mihajla Pupina do Terazijskog tunela. Vozila se kreću, ali izuzetno sporo - javljeno je sa terena. 

Na svakom stajalištu na Zelenom vencu nalazi se minimum 30-40 putnika u iščekivanju prevoza, a na nekim i duplo više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading