SPREMNE KUĆICE ZA ULIČNE PSE U BEOGRADU!

Autor:

Vesti

23.12.2018

15:47 >> 15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet drvenih kućica za pse koje su juče oslikali đaci prvaci iz osnovne škole "Sveti Sava" biće prosleđene gradu Beogradu koji ih će rasporediti na još uvek nepoznate lokacije u cilju zbrinjavanja uličnih pasa. Ovaj humanitarni gest podržalo je i nekoliko javnih ličnosti, a infulenserka Nela Bunčić i MMA borac Dušan Džakić zasukali su rukave i zajedno sa mališanima farbali kućice.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
MMA borac sa decom pomaže lutalicama da prezime

Akcija je održana u holu Kombank Dvorane u sklopu manifestacije "Beogradska zima" i u susret pretpremijeri filma "Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji" koji donosi priču o ljubavi između dečaka i psa, a sve to da bi najmlađi razvili svest o brizi prema životinjama. 

Učiteljica razreda I-2 iz oš "Sveti Sava" Gorica Ivanović pozvala je svoje učenike da podrže ovu akciju jer smatra da je to jedan od načina da im se usadi društvena odgovornost, ljubav i lepo ponašanje, ne samo prema psima, već prema svim živim bićima. 

Udomila dva psa

Nela Bunčić influenserka i atletičarka, na Instagramu poznata kao "jugoslovenka" sa radošću je pomagala deci u oslikavanju kućica, nisu joj smetale ni boje na rukama, niti fleke od farbe na odeći.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Nela Bunčić influenserka i atletičarka

- Podržavam udomljavanje, kao i akciju povećanja kazni za mučitelje životinja, zato sam ovde. Imam dva psa, Oskara i Leu i oboje su usvojeni- kaže Nela

Čitavu akciju je organizovala distributerska kuća MCF MegaCom Film, a roditelji i deca su oduševljeni i nadaju se da će uskoro biti mnogo više od pet ovakvih kućica u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading