OTVARANJE OMILJENOG DEČJEG KLIZALIŠTA U PETAK 21. DECEMBRA

Autor: Republika

Vesti

16.12.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečano otvaranje Klizališta na Trgu Nikole Pašića u sklopu manifestacije Beogradska zima, koje je bilo zakazano za danas, 16. decembra u 18 časova iz tehničkih razloga, a usled nepovoljnih vremenskih okolnosti se odlaže. Otvaranje se pomera za petak 21. decembar u 18 sati.

RepublikaFoto: beogradskazima.rs
Trg Nikole Pašića

Najavljeni programi se iz navedenih okolnosti pomeraju o čemu ćete biti blagovremeno obaveštavani.

Svi zainteresovani posetioci se o programima mogu detaljnije informisati na portalu www.beogradskazima.rs ali i putem društvenih mreža (Instagram i Facebook)

Klizanje - omiljena zimska aktivnost na Trgu će se ove godine odvijati na tri puta većem ledenom prostoru nego ranijih godina - na čak 1200 kvadrata leda i propratnim sankalištem za najmlađe posetioce. U sklopu klizališta posetiocima će biti na rapolaganju i prostor za igranje video igara - Rockstar Gaming zona koja će biti na raspolaganju u terminu od 18 do 22 časa.

U zimskim danima koji slede, bina klizališta će posetiocima ledenog parka pružiti priliku da prisustvuju raznovrsnim muzičkim i zabavnim programima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading