NESTAŠICA VODE ZA VIKEND? Nek se spreme ove 4 opštine

Autor: Republika

Vesti

07.12.2018

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrošači na višim spratovima u Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu suočiće se sa padom pritiska u česmama od subote u podne do nedelje u 18 sati zbog radova na mreži, najavljeno je iz "Beogradskog vodovoda".

RepublikaFoto: pixabay.com
Pripremite zalihe

Zbog radova će sutra od osam do 20 sati ostati suve česme i u delovima Savskog venca.

Neodložni radovi predviđeni su u Novom Beogradu, zbog čega je od sutra u podne do nedelje u 18 sati moguć pad pritiska na višim spratovima na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, saopšteno je iz "Vodovoda".

Na Savskom vencu bez vode će sutra preko dana ostati potrošači u ulicama Andre Nikolića (između Vase Pelagića i Sanje Živanovića), Sanje Živanovića (između Brzakove i Banjičkih žrtava), Vase Pelagića (između Andre Nikolića i Puškinove), Puškinovoj, Istarskoj, Temišvarskoj, Banjičkih žrtava, Rožajskoj, Stolačkoj i Mila Milunovića.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom, navode u "Beogradskom vodovodu", ali apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kontakt centru "Vodovoda" telefonom na broj 3606-606, kao i na sajtu preduzeća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading