MAŠALA: 30 miliona dinara za rekonstrukciju Zemljoradničke!

Autor: Tanjug

Vesti

04.08.2017

10:48 >> 07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Goran Vesić danas je u beogradskoj opštini Voždovac obišao radove na rekonstrukciji Zemljoradničke ulice za koje je, kako je rekao, izdvojeno 30 miliona dinara.

RepublikaFoto: Beoinfo
Obišao radove u Zemljoradničkoj ulici: Goran Vesić

Vesić je novinarima, nakon obilaska radova, naveo da se ta ulica rekonstruiše na zahtev građana Kumodraža koji je potpisalo više od 570 građana.

- Ova ulica nije bila u planu da se radi ove godine, ali vanrednim naporima uspeli smo da obezbedimo sredstva da se izađe u susret građanima jer su bili u pravu pošto je ova ulica zaista bila u veoma lošem stanju - ispričao je Vesić.

Za rekonstrukciju pomenute ulice izdvojeno je 30 miliona dinara, naglasio je on i dodao da će biti urađeni i trotoari. Ocenio je da je rekonstrukcija Zemljoradničke ulice klasičan primer koliko je važno da građani zajedno sa Gradom Beogradom i opštinom rade na uređenju svog prostora.

- Pozivam građane da i na drugim mestima, gde god postoje opravdani razlozi, nam upućuju inicijative, a mi ćemo gde god možemo na te inicijative odgovoriti jer tako zajedno možemo da menjamo i uređujemo Beograd - dodao je Vesić.

On se zahvalio radnicima JKP “Beograd put” jer rade na velikim vrućinama, kao i opštini Voždovac koja "zaista mnogo radi za građane". Vesić je naglasio da Grad Beograd više sredstava izdvaja za prigradska naselja kako bi se u njima nadoknadila nedostajuća infrastruktura.

- Ta naselja su, na žalost, decenijama bila zapostavljena i zato se mi trudimo da tim ljudima omogućimo da imaju put, vodu, kanalizaciju i javni prevoz kao i svi drugi građani Beograda - naglasio je gradski menadžer.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić je rekao da je rekonstrukcija Zemljoradničke ulice još jedan dokaz koliko ta opština odgovara na inicijative građana. Govoreći o ostalim radovima na teritoriji opštine Voždovac on je, između ostalog, rekao da su u toku radovi na rekonstrukciji Ulice 1. nova u naselju Zuce.

Čim to bude završeno, dodao je on, počeće se sa radovima u naselju Pinosava.

- Inicijative građana slušamo i nadamo se da ćemo i dalje, u dobroj saradnji sa Gradom Beogradom, ono što nam naši građani predlože to i uraditi - naglasio je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading