BEOGRAĐANI ZATEČENI: Ispred izloga poznatog butika postavljene metalne bodlje. Svi se pitaju zašto?!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2018

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Springfild postavila jezive metalne šiljke ispred izloga prodavnice u Bulevaru Kralja Aleksandra preko puta Crkve svetog Marka. Ovakav gest poznate firme koja ima nekoliko butika u prestonici, zgranuo je i zaprepastio Beograđane.

RepublikaFoto: twitter.com/Katarina Antonić

- Butik u Beogradu. Bodljama protiv onih što bi da samo sednu i odmore umesto da uđu u butik i kupe običnu majicu za 50 evra ko sav normalan svet? - samo je jedan od komentara koji su se povodom ovog skandaloznog postupka pojavili na društvenim mrežama. 

Među komentarima našli su se i oni koji objašnjavaju da su u pitanju takozvani "antihomeless spikes", odnosno "šiljci protiv beskućnika" koje je Springfild postavio na betonski zidić ispred izloga kako prosjaci ne bi mogli na njega da sednu ili legnu i uznemiravaju njihove kupce.

 

 

Kako bismo saznali o čemu je zapravo reč, pozvali smo radnju Springfilda. Umesto da srpskoj javnosti objasne otkud šiljci ispred izloga, u Springfildu su nam samo kratko odgovorili sa "Nemamo komentar".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading