Radojičić: Beograd spreman za sneg

Autor:

Vesti

19.11.2018

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je juče komandni centar zimskih službi JKP "Beograd puta", gde je poručio da je sve spremno za početak prave zimske sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/BEOINFO
Zoran Radojičić

S obzirom na to da je juče pao prvi sneg u Beogradu, Radojičić, kako je naveo, u komandnom centru se uverio da je situacija na terenu pod kontrolom.

(FOTO) Gradonačelnik u vanrednoj kontroli: Radojičić proverio da li su ove službe spremne da reaguju!

- Naši ljudi su na drugom stepenu angažovanja jer su počele da padaju prve pahuljice, a i najavljeno je da će biti niske temperature, a postoji šansa da imamo i poledicu - rekao je Radojičić.

Istakao je da su sve službe u ovom trenutku angažovane da za predstojeću zimsku sezonu postoje dovoljne količine soli, kao i adekvatan broj tehničkih sredstava i angažovanih ljudi.

RADOJČIĆ: Trudićemo se da ove sezone što ređe čujemo "opet ih je iznenadio sneg"

- Prethodni period koji je bio topao nije nas uljuljkao i spremni smo za sezonu - rekao je Radojičić.
Dodao je da će se grad truditi da ove sezone što ređe čujemo "opet ih je iznenadio sneg usred novembra ili decembra".

Navodeći da i u velikim svetskim gradovima prilikom velikih padavina mogu da nastanu problemi, kao što smo imali prilike da vidimo pre nekoliko dana u Njujorku, Radojičić je kazao da veruje da će toga u Beogradu biti minimalno, te da će nadležni u gradu dati sve od sebe da takve situacije ne bude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading