Užas: Tinejdžerka se molila pred spavanje, pa je pogodio zalutali metak!

Autor: Republika

Svet

08.11.2018

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica koju je zalutali metak prošao kroz zid spavaće sobe i pogodio je u rame, ostala je živa samo zato što je u tom tenutku klečala iz razloga što se molila Bogu pred spavanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kimberli Mednoza (17) iz Teksasa, tvrdi da se Bog sjajno brine o njoj, nakon što je izbegla sigurnu smrt kada je zalutali metak prošao kroz zid njene spavaće sobe i pogodio je u rame dok se molila Bogu.

- Osetila sam nešto, i čula sam nešto što je zvučao kao "BUM". Mama je rad uključila svetlo i videle smo krv. Nisam shvatala šta se dešava, ppuno me je bolela ruka, rekla je Kimberli, dodajući da je majka brzo posle toga zvala hitn pomoć i policiju.

Kako je istraga pokazala, metak koji je ispaljen iz obližnjih zgrada, povredio je tinejdžerkinu desnu podlakticu.

- Osećam se odlično, jer znam da je Bog i dalje sjajan, on se brine o meni, rekla je Kimberli, pokazujući rukom ka rupi koju je napravio metak u zidu.

Iz policije su saopštili da je devojčica imala sreće što je klečala, jer bi u suprotnom, kako su rekli, "upoznala svog tvorca".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading