(FOTO) Ovo je tako predivno: Njih tri su trudne, ali i ih povezuje još jača veza! Slučajnost ili sudbina?

Autor: blic.rs

Svet

06.11.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogeči Babaloa je bila presrećna kad je saznala da ona i njen muž očekuju prvo dete. Ali nikada nije mogla ni da zamisli da će deliti iskustvo sa svoje dve rođene sestre – što je upravo ono što se dogodilo.

Danas, šest meseci nakon što je Ogeči saznala za trudnoću, ona i njene sestre Čika Okafor i Onjeka Ufere pripremaju se da dočekaju bebe u svoje porodice, a razmak u njihovim trudnoćama meri se svega nedeljama.

- Za mene i moju sestru Čiku ovo je prva trudnoća. Pomisao da budem sama u tome je malo zastrašujuća. Onjeka je već prošla kroz ovo otkako je rodila blizance. Nema ništa bolje od kukanja, smejanja i frustriranja do suza sa nekim koga poznajete a ko razume ono kroz šta prolazite, jer je i sam prošao kroz isto – kaže Ogeči.

Ogeči (26) i Čika (27) očekuju dečake, dok 30-godišnja Onjeka ponovo nosi blizance – pol će otkriti tek u decembru kad se bebe rode. Sestre, poreklom iz Nigerije, odlučile su da se fotografišu zajedno u trudnoći, kad je Ogeči došla u posetu Kaliforniji iz Atlante. Ovo je ujedno bio prvi njihov susret tokom trudnoće.

- Koliko puta ćemo imati priliku da budemo trudne zajedno? To je blagoslov i treba ga zabeležiti – kaže Čika.

One su fotografije postavile na “Instagram” i podelile svoju neverovatnu priču sa ostalim korisnicima društvene mreže.

- Moje sestre i ja smo uvek bile veoma bliske. Blagoslovene smo što imamo dobre prijatelje, ali na kraju dana mi znamo da imamo jedna druga, čak i ako svi ostali nestanu – ističe Ogeči.

Ta veza je nešto što sestre žele da prenesu na svoju decu.

- Veoma sam uzbuđena što ću podizati svoju decu pored njihovih malih rođaka. Sigurna sam da će se naša sestrinska bliskost preneti na njih – rekla je Onjeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading