(VIDEO) Stravično nevreme napravilo horor u Italiji: Nestvarna scena, talasi bacili kruzere jedan na drugi!

Autor: Republika

Svet

03.11.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva ogromna prekookeanska kruzera sudarili su se i to dok su bili usidreni u jednoj italijanskoj luci. Razlog njihovog "poljupca" nisu nestručni kormilari, već teško nevreme koje je ove nedelje pogodilo Italiju i toliko uzburkalo more, da su talasi nabacili masivne brodove jedan na drugi.

- Sazvežđe slavnih" udarilo je 29. oktobra "Kosta Madžiku", koja je sve do tog trena uspevala da odoli jakim talasima i vetru koji su pogodili severne i centralne delove Mediterana. 

Brod je drugo plovilo samo "cmoknuo" oko sedmog sprata, te su putnici primetili da šteta ne deluje kao velika, ali da oni svejedno ne mogu da nastave svoje putovanje, te da će autobusima biti prevezeni za Rim.

Podsetimo, nezapamćeno nevreme ove nedelje je pogodilo Italiju, odnelo najmanje 18 života i za sobom ostavilo materijalnu štetu koja tek treba da bude procenjena. Po prvim informacijama, samo je region Đenove oštećen za desetine miliona evra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading