VIDEO od kog se ledi krv u žilama: Poslednji snimak iz indonežanskog aviona smrti!

Autor:

Svet

29.10.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion "Lajon era" sa 189 putnika i članova posade srušio se rano jutros u more i potonuo nedaleko od ostrva Jave, svega 13 minuta nakon poletanja iz Džakarte, a ovo je poslednji snimak indonežanskog aviona smrti!

 

 

Indonežanski spasioci izvukli su iz mora prve delove tela nakon što se avion kompanije "Lajon er" (Lion Air) jutros srušio u more.

Nakon što su pronašli ostatke letelice, na površini Javanskog mora, spasioci pokušavaju da pronađu trup aviona, prenosi Rojters.

Pilot aviona, koji je prevozio 189 putnika i članova posade, zatražio je da se letelica vrati u bazu pre nego što je izgubljen kontakt sa avionom 13 minuta nakon poletanja, navodi britanska agencija.

Šta znamo do sada

  • Na avionu u trenutku pada bilo je 189
  • Među putnicima ima i dece, od kojih su dvoje bebe
  • Kontakt sa avionom izgubljen je 13 minuta nakon poletanja
  • Za sada nema podataka o preživelima, a spasioci su izvukli iz vode delove tela neimenovinih žrtava

Indonežanska aviokompanija je saopštila da je potpuno nov avion, koji je oko 06:20 sati po lokalnom vremenu poleteo ka Pangkal Pinangu na ostrvu kod Sumatre, prevozio 181 putnika, među kojima jedno dete i dve bebe, kao i osam članova posade, preneo je AP.

U avionu su se nalazila i najmanje 23 vladina zvaničnika koji su, kako je rekao portparol kontrole leta, tražili da se avion vrati i pre nego što je izgubljen kontakt s letelicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading