(VIDEO) OTKAZ ZA ČUVENU NOVINARKU MEGAN KELI: Takozvani liberali sa NBS joj nisu oprostili intervju sa Putinom

Autor: Republika

Svet

27.10.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena novinarka Megan Keli dobila je otkaz na NBC televiziji zbog intervjuua koje je tokom 2017. i 2018. godine uradila sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Kako navodi Njujork Post, Keli ima zaključen ugovor sa NBC na nekoliko godina, pa će medijska kuća morati da joj plati vrtoglavih 69 miliona dolara.

Kelijeva je ranije radila za konzervativni Fox njuz, ali je početkom 2017. prešla na NBC. Od tada je uradila dva velika intervjua sa ruskim predsednikom, što se očigledno nije baš dopalo vlasnicima "liberalnog" NBC.

Uz to, Keli se ogrešila i o "Sveti gral" postmodernog Zapadnog sveta - usudila se da ukaže na presiju političke korektnosti. Za primer je navela da beli stanovnik Amerike ne sme ni na Helouin na sebe staviti "masku crnca" ili se šminkom "učiniti crncem".

Kao što se moglo očekivati, "liberalna javnost" - i u zvaničnim izjavama i preko socijalnih mreža  - optužila je Keli za rasizam.,

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading